آموزش قدم به قدم ساخت اکانت جیمیل تصویری
استفاده فراگیر و گسترده از سرویس های ایمیلی مختلف ، ارائه دهندگان آن ها را تشویق می کند تا هر روز به دنبال ارائه خدمات بهتری به کاربران خود باشند. با اینکه استفاده از شبکه های مجازی در اینترنت در چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است اما باز هم آمار بسیار بالایی در استفاده از سرویس های ایمیلی در سراسر دنیا وجود دارد. جالب است بدانید با بررسی آمارها متوجه شدیم که کارشناسان پیش بینی می کنند در سال 2022 تعداد ارسال و دریافت ایمیل به روزانه 347 میلیارد عدد در روز برسد.
جیمیل که یکی از قوی ترین سرویس های ایمیلی تحت مدیریت گوگل است تقریباً از سال 2004 شروع به فعالیت نمود. جیمیل یک سرویس ارائه دهنده ایمیل به صورت رایگان است که هزینه های خود را از طریق تبلیغات جبران می کند.
آنچه در این مقاله خواهید خواند
- 1 آموزش ساخت اکانت جیمیل
- 2 13 ویژگی مهم جیمیل را به شرح زیر می باشد :
- 2.1 قابلیت برقراری ارتباط تصویری به وسیله جیمیل
- 2.2 سرویس های گوگل
- 2.2.1 Google Search Engine
- 2.2.2 Google Mail
- 2.2.3 Google Translate
- 2.2.4 Google Maps
- 2.2.5 Google Play
- 2.2.6 Google Docs
- 2.2.7 Google Photos
- 2.2.8 Chrome Web Browser
- 2.2.9 Google Drive
- 2.2.10 Google Plus
- 2.2.11 Google Allo
- 2.2.12 Google Groups
- 2.2.13 Google Fonts
- 2.2.14 Google Keep
- 2.2.15 Google AdMob
- 2.2.16 Google AdSense
- 2.2.17 Google AdWords
- 2.2.18 Google Analytics
- 2.2.19 Blogger
- 2.2.20 Google Domains
- 2.2.21 Google Trends
- 2.2.22 Google Web Designer
- 2.2.23 Google My Business
- 2.2.24 Google Webmasters
- 2.2.25 Search Console
آموزش ساخت اکانت جیمیل
همان طور که می دانید برای استفاده از جیمیل و سرویس های متعدد آن ابتدا بایستی یک اکانت اختصاصی برای خودتان ایجاد کنید. برای ساخت اکانت جیمیل مراحل زیر را با دقت طی کنید.
1- ابتدا به آدرس https://accounts.google.com/SignUp بروید. این اولین صفحه ای است که برای ساخت اکانت جیمیل باید به آن رجوع کنید.
2- با توجه به موارد زیر مقادیر موردنظر خود را وارد کنید.
Firt Name : نام
Last Name : نام خانوادگی
Username : هر آدرس ایمیل یک نام کاربری (username) می باشد که مثل اثر انگشت هر انسانی منحصر به فرد است. البته هر فرد می تواند چندین جیمیل داشته باشد و محدودیتی وجود ندارد اما هرکدام دارای یک نام کاربری خاص است که به هیچ وجه نباید تکراری باشد.
Password : هر اکانت جیمیل علاوه بر نام کاربری به یک رمز عبور (password) نیز احتیاج دارد تا امنیت آن حفظ شود و همه افراد نتوانند به آن دسترسی پیدا کنند. پسورد مطئن و غیر قابل حدسی را برای خود انتخاب و وارد کنید. پسوردی قوی در نظر گرفته می شود که ترکیبی از حروف کوچک و بزرک ، اعداد و علائم باشد به عنوان مثال : Adhr&5684
Confirm : در این گزینه پسورد وارد کرده در گزینه قبل را دوباره وارد کنید.
نکته : پیشنهاد می شود تمامی اطلاعاتی را که در این صفحه وارد می کنید را در جایی یادداشت کرده و نگهداری کنید.
نکته 2 : در انتخاب نام کاربری (username) تلاش کنید تا حد ممکن از کلمات ساده و قابل فهم استفاده کنید. و اگر با عبارت That username is taken . try another مواجه شده اید به این معنی است که نام کاربری انتخابی شما قبلاً توسط فرد دیگری انتخاب شده است و بایستی یک نام کاربری دیگر برای خود انتخاب کنید.
بعد از وارد کردن مقادیر بالا بر روی گزینه Next کلیک کنید.
3- در پنجره بعدی که تصویر زیر آن را نشان می دهد اطلاعاتی دیگری باید وارد کنید که در زیر آمده است.
- Phone Number)optional) : در این گزینه که به صورت اختیاری می باشد شماره همراه خود را وارد کنید. از این شماره برای ایجاد امنیت بیشتر استفاده می گردد و برای سایر کاربران نمایش داده نمی شود. (اگر در آینده پسورد خود را فراموش کنید می توانید به وسیله شماره همراه خود ، آن را بازگردانی کنید.)
- Recovery Email Address : در این گزینه که باز هم به صورت اختیاری باشد می توانید آدرس یک ایمیل دیگر را وارد کنید و در مواقع لزوم از آن جهت بازگردانی ایمیل خود استفاده کنید.
- در گزینه های Month , Day , Year مقادیر مربوط به تاریخ تولد خود را وارد کنید. گوگل به افراد زیر 18 سال اجازه استفاده از جیمیل را نمی دهد.
- Gender : جنسیت خود را مشخص کنید. (Fmale را خانم ها ،Male را آقایان ،Rather کسانی که تمایل به اعلام جنسیت ندارند و Costum را افرادی که می خواهند توضیح بیشتری در رابطه با جنسیت خود ارائه کنند، انتخاب می کنند.)
4- در این مرحله به شما اعلام می کند که اگر علاقه به دریافت سایر سرویس های گوگل مانند تماس تصویری دارید تمایل خود را اعلام کنید. که با انتخاب گزینه Yes , Im in موافقت کرده و یا با انتخاب گزینه Skip عدم تمایل خود را اعلام کنید.
5- گوگل برای ایجاد حساب کابری جیمیل یک سری قوانین برای حریم خصوصی دارد که بایستی آن ها را تایید کنید تا به شما اجازه ایجاد اکانت را بدهد.
با تایید این قوانین شما به گوگل اجازه می دهید از اطلاعاتی که در مرحله قبل وارد کرده اید را برای سرویس هایی که ارائه می دهد ، استفاده کند. به عنوان مثال زمانی که در یوتیوب برای یک ویدیو کامنت می گذارید و یا زمانی که در گوگل به دنبال پیدا کردن یک رستوران می گردید و … این اطلاعات در دیتابیس های گوگل ذخیره شده و از آن برای اموری مثل تبلیغات و … استفاده می کند. البته گوگل از اطلاعات شما استفاده های مفیدی برای رضایت شما می کند به عنوان مثال داده های شما به هنگام جستجو را پردازش کرده تا بهترین و مناسب ترین نتایج را برای شما نمایش دهد.
با کلیک بر روی گزینه I agree در پایین صفحه ، موافقت خود را اعلام کنید تا به مرحله بعد بروید.
بعد از این مرحله وارد اکانت جیمیل خود می شوید. اما اگر به صورت خودکار وارد جیمیل خودتان نشدید تنها کافیست وارد صفحه log in جیمیل شده و با وارد کردن Username و Password خود وارد اکانت جیمیل خود شوید. و از این پس می توانید از سرویس های فوق العاده جیمیل استفاده کنید.
در ادامه مروری خواهیم داشت بر سرویس هایی که به وسیله جیمیل ارائه شده اند.
13 ویژگی مهم جیمیل را به شرح زیر می باشد :
- نمایش ایمیل ها به شکل مکالمه
- نشانگر اهمیت
- لغو ارسال
- برچسب ها
- دسته بندی ها
- فیلتر ها
- ویژگی های آزمایشی
- پنل پیش نمایش (ویژگی آزمایشی)
- اینباکس های چندگانه (ویژگی آزمایشی)
- اسخ های آماده (ویژگی آزمایشی)
- نمایش ایمیل ها بر اساس اولویت ها
- جیمیل آفلاین
- گوگل اینباکس
این ویژگی ها به همراه مزیت های بسیار خوب دیگر باعث شده است که کاربران تمایل بسیار زیادی را در استفاده از جیمیل نشان داده اند. از طرفی گوگل هم همواره در حال به روز رسانی و اضافه کردن قابلیت های مهم تری به جیمیل می باشد.
قابلیت برقراری ارتباط تصویری به وسیله جیمیل
شاید همه ما با استفاده از نرم افزارهای مختلفی (مانند واتساپ و …) ارتباطی تصویری با خانواده ، همکاران و … داشته ایم اما به تازگی گوگل قابلیتی را در جیمیل اضافه نموده است که از طریق جیمیل نیز بتوان به ارتباطی تصویری با مخاطبین خود بپردازیم. در این حالت بعد ساخت اکانت جیمیل تصویری و زمانی که شما در Gmail هستید می توانید تماس های ویدئویی حضوری را شروع کنید یا به تماس های گروهی بپیوندید.
سرویس های گوگل
بالاترین اولویت از نظر گوگل رضایت کاربرانش می باشد و به همین منظور همواره تلاش در ارائه بهترین خدمات و امکانات را دارد که می توان گفت در راه رسیدن به هدف والا بسیار هم موفق تر از سایر رقبا بوده است. گوگل جهت افزایش محبوبیت و قدرت خود در ارتباط با کاربران اقدامات زیادی را داشته است که ارائه سرویس های اینترنتی از عمده این اقدامات می باشد به گونه ای که این سرویس ها بتواند نیازهای روزانه و امکانات جذابی را در اختیار کاربران قرار دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا این سرویس ها را به شما معرفی کنیم. جالب است بسیاری از افراد از وجود چنین سرویس های کاربردی و جذابی اطلاعات بسیار کمی دارند.
نکته : نکته قابل توجه این است که بسیاری از این سرویس ها تحت جیمیل گوگل هستند و به واسطه ساخت یک حساب کاربری می توان از این خدمات استفاده نمود.
Google Search Engine
سرویس جستجوی گوگل ، شناختی عمومی است که همه افراد عادی از گوگل دارند. و با شنیدن اسم گوگل تنها موتور جستجوی گوگل در ذهن تبادر می شود. البته این مهم ترین سرویس ارائه شده توسط گوگل است تا جایی که اکثر افراد از اینترنت را بدون وجود موتور جستجوی گوگل نمی توانند استفاده کنند.
Google Mail
سرویس Mail گوگل که در این مقاله به آموزش ساخت اکانت در آن پرداختیم یکی دیگر از سرویس های مهم گوگل است که خیلی از سرویس های دیگر به واسطه این سرویس پیاده سازی می شوند. و ساخت اکانتMail گوگل که به جیمیل معروف است می تواند دسترسی استفاده از سرویس های دیگر را برای شما فراهم نماید.
Google Translate
سرویس ترجمه گوگل است که به زبان های مختلف دنیا مجهز است و می تواند راهگشای افراد در موقعیت های مختلف باشد.
Google Maps
با استفاده از این سرویس می توانید در یافتن آدرس ، فاصله دو نقطه و هم چنین از نقشه های هوایی در جانمایی و … استفاده نمود.
Google Play
یکی از نرم افزارهای بسیار کاربردی اندروید که حاوی نرم افزارهای کاربردی در اندروید می باشد و به واسطه داشتن یک اکانت جیمیل اقدام به خدمت رسانی می کند.
Google Docs
سرویسی از گوگل است که مدیریت اسناد را انجام می دهد.
Google Photos
سرویس مخصوص تصاویر
Chrome Web Browser
مرورگر وب
Google Drive
سرویس ذخیره و اشتراک گذاری فایل
Google Plus
سرویس شبکه اجتماعی گوگل
Google Allo
اپلیکیشن پیام رسان گوگل
Google Groups
فروم گفتگوی گوگل
Google Fonts
سرویس فونت گوگل
Google Keep
سرویس یادداشت و یادآوری گوگل
Google AdMob
سرویس کسب درآمد و تبلیغات در اپلیکیشن ها
Google AdSense
سرویس کسب درآمد و تبلیغات در وبسایت ها
Google AdWords
سرویس تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل
Google Analytics
سرویس ردیابی بازدیدهای کسب و کارهای آنلاین
Blogger
سرویس وبلاگ دهی گوگل
Google Domains
سرویس ثبت دامنه گوگل
Google Trends
سرویس تشخیص روند و رفتار جستجوگران در وب
Google Web Designer
سرویس طراحی صفحات وب
Google My Business
سرویس مدیریت، معرفی و بهبود کسب و کار
Google Webmasters
سرویس مخصوص وبمسترها
Search Console
کنسول مدیریت ورودی های جستجوگر گوگل
این ها لیستی از کاربردی ترین سرویس های گوگل بودند اما خدمات دیگری نیز توسط گوگل ارائه می شود که می توانید جهت پیشبرد اهداف خود از آن ها استفاده نمائید.
امیدواریم از مطالعه این مقاله استفاده لازم را برده باشید و بتوانید به سادگی اکانت جیمیل خود را بسازید و از آن استفاده نمائید. در صورت وجود ابهام یا سوالی در زمینه ساخت اکانت جیمیل می توانید با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید و یا سوال خود را در بخش کامنت های همین مقاله درج نمائید تا کارشناسان ما به شما پاسخ دهند.